Vores Services

Vores services gør livet lidt nemmere for dig
Hos L-Team arbejder vi altid på at gøre det så simpelt som overhovedet muligt …
Lige fra bestilling, til levering, installation og brug. … og derfor tilbyder vi sammen med vores produkter en række services som netop gør livet lidt lettere … for dig og din familie.

Nem og hurtig installation
Alt du finder i den blå/hvide emballage klar til brug lige ud af æsken – hvor du også finder vores brugervejledning/manual.
Har du alligevel brug for hjælp, så finder du udførlige guider under FAQ her på siden (indsæt link til FAQ) - vores support-medarbejdere sidder naturligvis også klar ved telefonerne til at hjælpe og guide dig.
Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive (indsæt link til kontaktformular)

Effektiv og venlig support

Vi er altid klar til at hjælpe - hos L-Team tilbyder vi gratis support på både telefon og e-mail.
Vores support-afdeling her åbent hverdage fra kl. 09:00-15:00 (fredag 09:14:00), og medarbejderne står klar til at besvare spørgsmål, guide i forbindelse med installation og opsætning af dit produkt, fejlrette og alt andet du kunne have behov for hjælp med.
Du kan kontakte vores support-afdeling på telefon 65 93 03 57 eller via e-mail post@roliba.dk

Dag-til-dag levering
Vi ved hvor ærgerligt det er at skulle vente på en vare som allerede er købt og betalt - og derfor sørger vi naturligvis for at ventetid bliver så kort som overhovedet muligt.
Dette gør vi ved at behandle, pakke og afsende din ordre, samme dag som du har bestilt. På den måde kan vi levere dine produkter allerede dagen efter.
Bestil inden kl. 15:00 på en hverdag (fredag inden kl. 13:00) og få leveret allerede dagen efter.
eller klik på linket i den track-and-trace e-mail som du har modtaget fra os.
Denne hurtige levering tilbydes på hverdage, hvorfor der henover weekender og helligdage, må påregnes tilsvarende længere leveringstid. Vi sender produkterne med PostNord og tager derfor forbehold for forlænget levering fra deres side. Dog viser vores erfaring at det kun er yderst sjældent, at PostNord ikke kan levere fra dag-til-dag.

Gratis levering
Hos L-Team Ensonordic ønsker vi at gøre det nemt og derfor tilbyder vi gratis fragt på alle bestillinger over kr. 500,-

Køb dit nye produkt uden forpligtelser
Når du har købt og modtaget dit nye L-Team produkt, har du hele 14 dage til at vurdere og se om det er noget for dig.
Skulle det, imod forventning, vise sig at produktet ikke lever op til dine forventninger tilbyder L-Team 14 dages fuld returret!* - altså kan du helt frit returnere varen og vi refunderer det fulde beløb. Du betaler selv fragten retur til os.
Vi ønsker 100 % tilfreds kunder – derfor!
*Husk at vedlægge bon/købskvittering. Varen må ikke være taget i brug eller beskadiget og skal returneres i væsentlig samme stand og mængde